Η Άντρεα Κυριάκου είναι μια από τις πιο stylish παρουσίες στο νησί με πολυετή καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ.

Πρόσφατα, το γνωστό ελληνικό brand Haralas, εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική εταιρεία του ομίλου FAIS GROUP, που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερο από 40 χρόνια.

Μαζί με το brand, επιλέξαμε την Άντρεα Κυριάκου, το απόλυτο fashion girl με τις στιλάτες εμφανίσεις, ως το νέο πρόσωπο της συλλογής. Η Άντρεα δήλωσε χαρακτηριστικά για την συνεργασία:

“Αγαπώ τη μόδα, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου χρόνια τώρα και ενημερώνομαι για τις τάσεις ανελλιπώς. Αυτό που αγαπώ όμως στη συνεργασία αυτή είναι οι επιλογές που δίνουν τα καταστήματα Haralas με κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις αλλά συνάμα είναι διαχρονικά”

andrea kiriakou

Η επιλογή έγινε λαμβάνοντας υπόψη τα νούμερα της Άντρεας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, την υποσχόμενη ανάπτυξη του λογαριασμού της στο TikTok, τον επαγγελματισμό και την άποψη της γύρω από τη θεματολογία της επικοινωνίας αλλά και την αναγνωρισημότητα της στα κοινά τα οποία στοχεύει ο Haralas.

Η Άντρεα, μοιράζεται μαζί μας μέσω των λογαριασμών της στο Instagram instagram.com/andrea_kyriakou/ αλλά και instagram.com/feedme.fashion/  τις επιλογές που έχει κάνει από τα καταστήματα Haralas.

Τα καταστήματα Haralas με παρουσία στα 2 μεγάλα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας και Πάφου παρέχουν επιλογές own label συλλογής καθώς και  κομμάτια από γνωστούς οίκους υποδημάτων.

HARALAS | Λευκωσία (Nicosia Mall)
Μαδρίτης 2
Τηλέφωνο: +357 22656807

 

HARALAS | Πάφος (Kings Avenue Mall)
Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2
Τηλέφωνο: +357 22656802

Efsevia Giorgalli

Efsevia Giorgalli

Account Manager ONTIME MEDIA

recent articles

keep up with the trends

Marketing Executive

Marketing Executive

What you will do at Ontime:   Manage all Ontime's owned brands overall communication strategy Handle & monitor communication for all social media accounts on all platforms such as Facebook, Instagram, YouTube, TikTok & LinkedIn Devising and presenting...

read more
Influencing Marketing

Influencing Marketing

Το screen time αυξάνεται και το μεγαλύτερο ποσοστό χρόνου επενδύεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως και στο διαδίκτυο, ως πηγή ενημέρωσης, αλλά και διασκέδασης. Οι εταιρείες ψάχνουν συνεχώς εναλλακτικούς τρόπους να “εκμεταλλευτούν” αυτόν τον χρόνο, για την...

read more
Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Η μετάβαση στην επόμενη γενιά

Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Η μετάβαση στην επόμενη γενιά

Αν όχι όλοι, το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρηματιών βασίζεται στα παιδιά του για να αναλάβουν είτε την εταιρεία που κληρονομήσαν από την προηγούμενη γενιά, είτε την εταιρεία που χτίσανε με τον ανάλογο κόπο και μόχθο. Σε μία κουβέντα μας πριν από μερικές μέρες με τον...

read more

Share This

Share this post with your friends!