Η Άντρεα Κυριάκου είναι μια από τις πιο stylish παρουσίες στο νησί με πολυετή καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ.

Πρόσφατα, το γνωστό ελληνικό brand Haralas, εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική εταιρεία του ομίλου FAIS GROUP, που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερο από 40 χρόνια.

Μαζί με το brand, επιλέξαμε την Άντρεα Κυριάκου, το απόλυτο fashion girl με τις στιλάτες εμφανίσεις, ως το νέο πρόσωπο της συλλογής. Η Άντρεα δήλωσε χαρακτηριστικά για την συνεργασία:

“Αγαπώ τη μόδα, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου χρόνια τώρα και ενημερώνομαι για τις τάσεις ανελλιπώς. Αυτό που αγαπώ όμως στη συνεργασία αυτή είναι οι επιλογές που δίνουν τα καταστήματα Haralas με κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις αλλά συνάμα είναι διαχρονικά”

andrea kiriakou

Η επιλογή έγινε λαμβάνοντας υπόψη τα νούμερα της Άντρεας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, την υποσχόμενη ανάπτυξη του λογαριασμού της στο TikTok, τον επαγγελματισμό και την άποψη της γύρω από τη θεματολογία της επικοινωνίας αλλά και την αναγνωρισημότητα της στα κοινά τα οποία στοχεύει ο Haralas.

Η Άντρεα, μοιράζεται μαζί μας μέσω των λογαριασμών της στο Instagram instagram.com/andrea_kyriakou/ αλλά και instagram.com/feedme.fashion/  τις επιλογές που έχει κάνει από τα καταστήματα Haralas.

Τα καταστήματα Haralas με παρουσία στα 2 μεγάλα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας και Πάφου παρέχουν επιλογές own label συλλογής καθώς και  κομμάτια από γνωστούς οίκους υποδημάτων.

HARALAS | Λευκωσία (Nicosia Mall)
Μαδρίτης 2
Τηλέφωνο: +357 22656807

 

HARALAS | Πάφος (Kings Avenue Mall)
Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2
Τηλέφωνο: +357 22656802

Efsevia Giorgalli

Efsevia Giorgalli

Account Manager ONTIME MEDIA

recent articles

keep up with the trends

Εγκαινιάζουμε την παραγωγή των Podcast επεισοδίων του Alpha Kύπρου

Εγκαινιάζουμε την παραγωγή των Podcast επεισοδίων του Alpha Kύπρου

Τα Podcast είναι εδώ και 2 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της επικοινωνίας μας. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2018 όταν συστήσαμε στο διαδικτυακό κόσμο το Netcast Zone, το πρώτο Podcast κανάλι στην Κύπρο. To Podcast είναι διαδικτυακό περιεχόμενο. Είτε ηχητικό, είτε...

read more
Pasta Strada | To πρώτο κυπριακό Pasta brand μεγαλώνει.

Pasta Strada | To πρώτο κυπριακό Pasta brand μεγαλώνει.

Το Italian Street Food έχει εδραιωθεί στην Λευκωσία μιας και μετράει ήδη δύο καταστήματα, ένα στην περιοχή Αγλαντζιάς και ένα νεό στην Έγκωμη. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ετοιμάσου να γίνεις “μακαρονάς” επιλέγοντας να δοκιμάσεις κάτι από το μενού του! Το άρωμα από τα...

read more
Το Digital Marketing αλλάζει τα δεδομένα των επιχειρήσεων.

Το Digital Marketing αλλάζει τα δεδομένα των επιχειρήσεων.

Την τελευταία δεκαετία, το Digital Marketing έχει αλλάξει την ανάπτυξη, τη στρατηγική και τον τρόπο που οι πλείστες επιχειρήσεις επικοινωνούν με την αγορά. Η αλλαγή των δεδομένων, αναγκάζει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, να συγκρίνουν την παραδοσιακή προσέγγιση του...

read more

Share This

Share this post with your friends!