Η Άντρεα Κυριάκου είναι μια από τις πιο stylish παρουσίες στο νησί με πολυετή καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ.

Πρόσφατα, το γνωστό ελληνικό brand Haralas, εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική εταιρεία του ομίλου FAIS GROUP, που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερο από 40 χρόνια.

Μαζί με το brand, επιλέξαμε την Άντρεα Κυριάκου, το απόλυτο fashion girl με τις στιλάτες εμφανίσεις, ως το νέο πρόσωπο της συλλογής. Η Άντρεα δήλωσε χαρακτηριστικά για την συνεργασία:

“Αγαπώ τη μόδα, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου χρόνια τώρα και ενημερώνομαι για τις τάσεις ανελλιπώς. Αυτό που αγαπώ όμως στη συνεργασία αυτή είναι οι επιλογές που δίνουν τα καταστήματα Haralas με κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις αλλά συνάμα είναι διαχρονικά”

andrea kiriakou

Η επιλογή έγινε λαμβάνοντας υπόψη τα νούμερα της Άντρεας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, την υποσχόμενη ανάπτυξη του λογαριασμού της στο TikTok, τον επαγγελματισμό και την άποψη της γύρω από τη θεματολογία της επικοινωνίας αλλά και την αναγνωρισημότητα της στα κοινά τα οποία στοχεύει ο Haralas.

Η Άντρεα, μοιράζεται μαζί μας μέσω των λογαριασμών της στο Instagram instagram.com/andrea_kyriakou/ αλλά και instagram.com/feedme.fashion/  τις επιλογές που έχει κάνει από τα καταστήματα Haralas.

Τα καταστήματα Haralas με παρουσία στα 2 μεγάλα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας και Πάφου παρέχουν επιλογές own label συλλογής καθώς και  κομμάτια από γνωστούς οίκους υποδημάτων.

HARALAS | Λευκωσία (Nicosia Mall)
Μαδρίτης 2
Τηλέφωνο: +357 22656807

 

HARALAS | Πάφος (Kings Avenue Mall)
Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2
Τηλέφωνο: +357 22656802

Efsevia Giorgalli

Efsevia Giorgalli

Account Manager ONTIME MEDIA

recent articles

keep up with the trends

Tι μπορούμε να μάθουμε σαν επιχειρηματίες από τις ‘αποτυχίες’ του Elon Musk

Tι μπορούμε να μάθουμε σαν επιχειρηματίες από τις ‘αποτυχίες’ του Elon Musk

Δεν κράτησε για πολύ η πρωτιά του Elon Musk ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά από την πτώση κατά 14 δισεκατομμύρια δολάρια, της περιουσίας του, μέσα σε μια μέρα. Μικρό το κακό φυσικά, ο γραφών και οι αναγνώστες αυτών των γραμμών πιθανών να χρειαστούμε...

read more
‘Τρέχουμε’ με ελαστικά MICHELIN

‘Τρέχουμε’ με ελαστικά MICHELIN

Με το τέλος του 2020, ένα πολύ σημαντικό ‘deal’ επισημοποιήθηκε κι αυτό αφορούσε την μετάβαση των brands του ομίλου MICHELIN από τη μέχρι πρότινος εταιρεία αντιπρόσωπο, L.P.Franceskides, στην CTC AUTOMOTIVE μέλος του ομίλου CTC. Μαζί με την περίφημη μάρκα, η CTC...

read more
Video Editor/Videographer

Video Editor/Videographer

What you will do at Ontime:   Working with a collaborative team to create commercials, vlogs, podcasts and short film productions Plan shootings with the team and clients Ensure that equipment for shootings is present and working Film videos on set or on location...

read more

Share This

Share this post with your friends!