Πίσω από κάθε κρίση αλλά και κοινωνικό/ οικονομικό ταρακούνημα κρύβονται ευκαιρίες. Πολλές φορές το τι συμβαίνει γύρω μας ή στην κοινωνία δεν το καθορίζουμε εμείς, όμως είναι στην απόλυτη κρίση μας το πώς να διαχειριστούμε αυτό που αλλάζει.

Καραντίνα και ο κόσμος μένει σπίτι. Eκεί που η δικαιολογία “δεν έχω χρόνο” είχε κάποτε κάποια βαρύτητα, πλέον δεν τολμάς να την ξεστομίσεις. Δράσαμε άμεσα με όλους μας τους συνεργάτες, για το πώς μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τον χρόνο του στο σπίτι και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο και την δυναμική των Social Media για τη διατήρηση της ρευστότητας. Ήταν φυσικό επακόλουθο και αναμενόμενο να δούμε αύξηση στις διαδικτυακές πωλήσεις, μιας και ο κόσμος αναγκαστικά παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι. Παρόλα αυτά οι ανάγκες του δεν άλλαξαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ + ΛΥΣΗ = ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Με βάση την πιο πάνω εξίσωση, ενεργοποιήσαμε την νέα στρατηγική επικοινωνίας για όλους μας τους συνεργάτες, τον κάθε ένα με το δικό του τρόπο. To Alumcare, project της ONTIME Media, είναι καθαριστικό αλουμινίου με φανταστικά αποτελέσματα. Με  το σλόγκαν «Μένουμε σπίτι, ανανεώνουμε το σπίτι» ξεκινήσαμε δυναμικά την νέα μας διαφημιστική προώθηση με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τόσο σε θέμα διαδραστικότητας με το κοινό, όσο και στο κομμάτι των πωλήσεων.

Με διαφημιστικό προϋπολογισμό €750 (από την πρώτη μέρα του lock down μέχρι σήμερα), τοποθετήσαμε την καμπάνια μας μπροστά στα μάτια του κοινού που πιθανόν να τον ενδιέφερε και πετύχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  • 465,000+ προβολές
  • 95,000 διαφορετικά άτομα
  • Συχνότητα προβολής 7.5 φορές ανά άτομο
  • 668 παραγγελίες

Τα νούμερα πιο πάνω δεν ήταν το μόνο ευτύχημα της καμπάνιας, αλλά και τα δεκάδες μηνύματα και φωτογραφίες που μας στάλθηκαν από πελάτες του προϊόντος που αξιοποίησαν παραγωγικά τον χρόνο τους στο σπίτι και πραγματικά ανανεώσαν την εμφάνιση του.

Και κλείνω με αυτό “Opportunities don’t just happen, you create them”, έτσι βρείτε τον δικό σας τρόπο και δημιουργήστε τις δικές σας ευκαιρίες.

Aν θέλεις να μάθεις περισσότερα, για την στρατηγική που ακολουθήσαμε για να μετατρέψουμε τα νούμερα πιο πάνω σε πραγματικές πωλήσεις στείλε e-mail στο info@ontimemedia.com.cy και κλείσε 30 λεπτά one-on-one, video call μαζί μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Panayiotis Sakki

Panayiotis Sakki

Director ONTIME MEDIA

recent articles

keep up with the trends

Tι μπορούμε να μάθουμε σαν επιχειρηματίες από τις ‘αποτυχίες’ του Elon Musk

Tι μπορούμε να μάθουμε σαν επιχειρηματίες από τις ‘αποτυχίες’ του Elon Musk

Δεν κράτησε για πολύ η πρωτιά του Elon Musk ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά από την πτώση κατά 14 δισεκατομμύρια δολάρια, της περιουσίας του, μέσα σε μια μέρα. Μικρό το κακό φυσικά, ο γραφών και οι αναγνώστες αυτών των γραμμών πιθανών να χρειαστούμε...

read more
‘Τρέχουμε’ με ελαστικά MICHELIN

‘Τρέχουμε’ με ελαστικά MICHELIN

Με το τέλος του 2020, ένα πολύ σημαντικό ‘deal’ επισημοποιήθηκε κι αυτό αφορούσε την μετάβαση των brands του ομίλου MICHELIN από τη μέχρι πρότινος εταιρεία αντιπρόσωπο, L.P.Franceskides, στην CTC AUTOMOTIVE μέλος του ομίλου CTC. Μαζί με την περίφημη μάρκα, η CTC...

read more
Video Editor/Videographer

Video Editor/Videographer

What you will do at Ontime:   Working with a collaborative team to create commercials, vlogs, podcasts and short film productions Plan shootings with the team and clients Ensure that equipment for shootings is present and working Film videos on set or on location...

read more

Share This

Share this post with your friends!